21 januari 2011 - förlåt

förlåt för allt. de va ju inte meningen.

sitter & lyssnar på musik och snackar med bella på msn, väntar  tills brorsan kommer hem med jossan & några polare. han har förfest här, sen blir det tydligen krogen för dem därefter :) så ah.. rätt så kul ändå, haha! träffa polare ju.
har funderat att ha frågestund snart, så ja..
vad sägs? =)
och en tävling snart också kanske.
vi får allt ta & se, för jag vet inte ännu!
puss

21 januari 2011 - vad i helvete?

stå upp för sig själv är något man alltid ska göra. och jag har aldrig, ALDRIG  anklagat någon för skit. varför skulle jag? de är bara pinsamt. snarare mer du som gjort de, inte jag.

hejjj bloggen :D ehe
vart hemma idag också bara, tråkig fredag!
kan ju inte festa eller något, för jag vart hemma.. fan -.-
men ah okej, blir la antagligen film med mamma ikväll, eftersom aaaaaaaaaaalla andra ska ut & festa!! jag får damp
sitter & lyssnar på musik, och idag blir de en låt & en bild HAHA :'D
bloggar mer sen.


http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o

DATANÖRD?! nej....

20 januari 2011 - hallåduuu

inte vart i skolan idag,
för min mensvärk.
har dåligt blodvärde, lågt järn i mig osv, haha , så e tvungen & stanna hemma så de inte händer något. mamma vill inte riskera något :)

och jag har haft jävligt tråkigt hela dan osv, haha, så ah..
och min kattjävel är jobbig!!!!!!!! damp på henne

aja, puss :)
bjuder förresten på en bild, ehiehihe

19 januari 2011 - i miss u

kom nyss hem från skolan, har sjukt tråkigt.
den sista timmen hade jag egentligen matte, men blev till att vila hos skolsystern istället. grät som ett svin för en grejj & pga min mensvärk också typ..

http://www.youtube.com/watch?v=Y4-fuceJUmA
värt & lyssna på!
bloggen cpar, så kan inte gör de som ett videoklipp
men ah, de är dagens låt

puss

17 januari 2011 - det blir inga fler tårar.

det blir inga fler tårar. jag kanske trodde först att detta har förstört mitt liv. men nej, allt detta var förmodligen bara en lek. en tjänst. igallefall något som ska få mig att förstå hur kärlek är. kärlek är inte lätt, det har det aldrig vart, och kommer aldrig va. men det kan bli mindre svårare, men lätt, kan de aldrig bli.. som sagt, min tid som jag spenderat på dig, var inte värt de. jag har dissat så jävla många för dig. hur många har du dissat? säkert ingen.. och du tycker jag är omogen, inte har nått liv, osv. vad har du isånafall, som är så jävla feg, och käftar med 13åringar? du är 18, du borde verkligen veta bättre. jag kan inte säga något annat än, jag ångrar allting, ALLT, jag hade med dig. jag älskar dig, dom orden fick mig att le. men det var tydligen bara fejkt.
mina vänner, vet igentligen inte hur de är, och jag vet inte hur det är för dem. man måste va i MINA skor, för att veta hur jag har det. jag fäller tårar nästan varje dag, för mitt liv är typ bara skit. jag ligger i botten. det känns som om jag aldrig kommer komma upp. det är riktigt svårt. de säger " jag finns alltid här för dig pamela, jag vill inte att du ska må dåligt, jag vill att du ska ha de bra."
visst, okej. få tillbaka min bror, det är bäst. då kmr jag må jävligt bra!



jag i mitten.

du suger. du är ingenting längre.

11/12 - 10 - 3/1-11 ..
det var inte värt dem fyra månaderna vi höll på. jag har spenderat så mycket tid på dig, och då slutar det såhär. det blev inte ens månad, du lät inte de bli det. men helt ärligt, jag orkar inte bry mig längre. du gör som du vill, du kommer ju väldigt mycket längre på det.


-
min helg har vart såhär:
fredag - skolan & sedan hem typ, sen kommer jag inte ihåg direkt vad jag gjorde senare mot kvällen&så.
lördag: vakna tidigt, fixa mig, sen vidare till jobbet för att vara värdinna!
och idag, så har jag bara duschat, och massa sånt typ. skulle egentligen ut och träffa krille också, men jag orkade inte. får nog ta igen det imorgon istället!

puss

RSS 2.0